Jokainen tuote istuttaa uuden puun

Olen iloinen päästessäni vihdoin jakamaan blogini ensimmäisen kirjoituksen. Suuressa osassa tulevista kirjoituksista, pääset lukemaan lisää yksityiskohtaista tietoa Hrista’s Hebrs – tuotteista ja miten niitä käytetään. Tänne tulee myös hauskoja reseptejä sekä vaihtoehtoisia tapoja sisällyttää yrtit arkielämään.

Tämä ensimmäinen kirjoitus on kuitenkin hieman erilainen ja se heijastaa Hrista’s Herbs – brändin filosofian ja arvot. Pääset tutustumaan, minkä hyvän asian eteen lahjoitamme ja kuinka säkin voit osallistua tähän.
Tiesin alusta asti, ettei minulle kelpaa pelkkä luontaistuotebrändi. Kauniiden, käsintehtyjen ja korkealaatuisten tuotteiden lisäksi, halusin tarjota mun asiakkaille myös jotain, mikä tekee hyvää itsetunnolle, keholle sekä maapallolle.
Tästä ideasta inspiroituneena päätin, että jokaisesta myydystä tuotteestani, istutetaan yksi puu!

Luonnon tukemisesta samalla, kun nauttii korkealaatuisista luontaistuotteista, tuli Hrista’s Herbsin liikkeelle paneva voima.
Luonto on erityisen rikas lähde, joka tarjoaa meille sen taianomaisia lahjoja. Tämä lähde ei kuitenkaan ole loputon. Jos haluamme hyötyä luonnosta ja sen ominaisuuksista, meidän on annettava takaisin ja oltava kiitollisia.

Jokainen istutettu puu on uusi tukee planeettamme keuhkoja. Puut eivät pelkästään tuota meille happea eivätkä absorboi hiilidioksidia, ne tekevät paljon enemmän! Puut ravitsevat ja suojaavat maaperää. Ne ovat koti eläimille – linnuille, oraville, mikro-organismeille jne. Ne tuottavat ruokaa sekä meille että eläimille.
Albert Einstein on sanonut: Jos mehiläiset kuolevat, ihmiskunnalla on vain neljä vuotta elinaikaa. Mehiläiset kuolevatkin huolestuttavaa tahtia. Istuttamalla puita, joista osa on mehiläisystävällisiä ja mehiläishoitajille lahjoitettuja, teemme pieniä askeleita tuon vaarallisen prosessin hidastamisen eteen.

Vuonna 2022 istutimme yhdessä teidän kanssa 1000 puuta!
Vuonna 2023 istutimme yhdessä teidän kanssa 1200 puuta!
Kiitos jokaiselle, joka on hankkinut Hrista’s Herbs – tuotteita! Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista.
Spread the good cause and enjoy your tea while planting trees!

0 vastausta artikkeliin “Jokainen tuote istuttaa uuden puun”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *